5 Предимства на Покривните Сандвич Панели

Полезно

покривни сандвич панели

Покривните сандвич панели се използват при изграждането на различни видове покриви, като осигуряват отлична термоизолация. Този тип панели могат да бъдат открити в различни цветове, което дава още по-голям избор на всеки, който иска да ги използва при строежа на търговска, обществена или жилищна сграда.

Техните предимства са безспорни – ще Ви ги представим в следващите редове, в случай че още се чудите дали да използвате термопанели.

5 предимства на популярните покривни сандвич панели

Поставянето на сандвич панели в една сграда е отлична инвестиция и чудесно екстериорно решение. Даваме Ви 5 причини защо това е така:

 

1. Бърз монтаж

Всички покривни сандвич панели се монтират изключително лесно и бързо. Това са леки елементи, което допълнително улеснява екипа в поставянето им и намалява разходите по тях.

2. Висока устойчивост

Освен лекотата, друго завидно предимство на покривните термопанели е, че са устойчиви на лоши атмосферни условия, корозия и високо натоварване. Тяхната издръжливост може да достигне до 20 години експлоатационен период.

3. Намаляване на разходи

Сандвич панелите се поставят много лесно и не изискват създаването на сложна конструкция, което спестява разходи. Освен това те притежават отлични звукоизолиращи, пожарозащитни и топлоизолационни свойства, което също влияе положително върху бюджета Ви, намалявайки сметките за електричество.

4. Разнообразен избор

На пазара се предлагат покривни сандвич панели в различни размери, форми и цветове. Много фирми дават възможност и за изработването им според индивидуални изисквания на клиента. Благодарение на това можете да откриете креативно решение за всеки тип сграда.

5. Естетически външен вид

Термопанелите са свързани с вида на екстериора и ако се придържате към скрит монтаж, определено ще предизвикате възхищение с крайния резултат.

Ние от Ситония ЕООД предлагаме стенни и покривни сандвич панели с отлични свойства. Разгледайте ги и направете запитване, за да Ви помогнем да направите правилния избор!