Стара Загора - офис: 0885 47 60 60 факс: 042 92 41 47 / склад: 0887 63 73 89

Пловдив - офис / склад: 0889 40 80 30

София - офис / склад: 0887 06 55 55

Варна - офис / склад: 0885 77 77 41

Предимства на строителството с термопанели

sgrada2Сандвич панелите са отличен строителен материал, за бърз и надежден монтаж на сгради и съоръжения. Те притежават редица предимства, обобщени по следния начин: 

 

• Изолационни качества: Сандвич панелите притежават отлични топло- и шумоизолационни качества, в пъти по-високи от тези на традиционните строителни материали и съобразени изцяло, а в много случаи и надминаващи нормативните изисквания за строителството на различните типове сгради.

  • Пожаробезопасност: Санвич панелите са практически негорим строителен материал, отговарящ на всички възможни изисквания за пожаробезопасност на сгради.

  • Устойчивост на агресивна среда, влага и температури разлики: Термопанелите отговарят на всички нормативни изисквания за строителство на обекти в хранително вкусовата промишленост, за работа в нормални и мокри помещения, производства с агресивна среда и температури от -60 до +75 0 С. Хладилните термопанели са основен материал за изграждането на хладилни и сушилни съоръжения.

  • Ниско тегло: Ниското тегло на панелите, позволява значително снижаване себестойността на предварителните разходи по подготовка на строителната площадка и носеща конструкция на бъдещите сгради.

  • Малка дебелина: Сандвич панелите притежават висока якост и постоянно високо качество, което позволява паната да са с по-малка дебелина, освобождавайки по този начин допълнителна полезна площ в помещенията.

  • Бърз монтаж: Монтажът на термопанели се осъществява на метална или дървена конструкция, на принципа на сглобка на готови пана, което многократно намалява сроковете за изпълнение, спрямо монолитното строителство.

  • Смесен монтаж: Начинът на строителство с термопанели позволява съвместяването му с конвенционални строителни материали, както и извършването на частични реконструкции и обновяване на съществуващи сгради. Все по-популярен става и методът на смесен тип строителство, един от които е изграждането на монолитни сгради с покрив от термопанел – тип керемида.

  • Възможност за демонтаж: Сандвичпанелите позволяват строителството на преместваеми сгради – монтаж, демонтаж и монтаж на ново място.

  • Целогодишно строителство: Строителните дейности с термопанели, могат да се извършват през цялата година.

  • Естетика: Голямата палитра от цветове /над 40 цвята по RAL/ и декоративни имитации – на камък, дърво, метал, пръскана мазилка и др., които фирма „Ситония" ЕООД предлага на своите клиенти, позволява проектирането на сгради с уникален екстериор.
  • Поддръжка: Термопанелното строителство не изисква последваща поддръжка, което спестява на техните собственици, обичайните при монолитно изпълнение разходи в бъдещето.

  • Околната среда, хигиена, безопасност за хората: По заключения на водещи европейски експерти, сградите, построени с термоизолационен панел, се считат за екологично чисти.

 

  • Всички продукти, предлагани от фирма „Ситония" ЕООД, са придружени от нужната документация.
   - ISO на производителя
   - Сертификат за качество на готовата продукция
   - Декларация за съответствие

 

Предимства на строителството с термопанели

Предимства на строителството с термопанели

Сандвич панелите са отличен строителен материал, за бърз и надежден монтаж на сгради и съоръжения. Те притежават редица ...

ПРОДЪЛЖАВА...

Приложение на сандвич панелите в строителството

Приложение на сандвич панелите в строителството

Поради многобройните си предимства, строителството с термопанели набира все по-голяма популярност в световен мащаб. Атр...

ПРОДЪЛЖАВА...

Oписание на продуктите - термопанели, ЛТ ламарина, окомплектовка

Oписание на продуктите - термопанели, ЛТ ламарина, окомплектовка

Сандвич панелите са високотехнологичен материал с отлични топлоизолационни, звукоизолационни и декоративни характеристик...

ПРОДЪЛЖАВА...
Prev Next
Профилирана ламарина - трапецовидни профили 39/128

Профилирана ламарина - тр…

Антибактериална лайсна и окомплектовка

Антибактериална лайсна и …

Профилирана ламарина - трапецовидни профили 42/250

Профилирана ламарина - тр…

Отворени разрези - M - J

Отворени разрези - M - J

Прилепване с гвоздеи при смесени конструкции

Прилепване с гвоздеи при …

ЛТ ламарина 42/250 с покритие против конденз

ЛТ ламарина 42/250 с покр…

Покривен термопанел - тип керемида

Покривен термопанел - тип…

Вълнообразни профили 19/76

Вълнообразни профили 19/7…

Профилирана ламарина - трапецовидни профили 92/280

Профилирана ламарина - тр…

Вълнообразни профили 59/228

Вълнообразни профили 59/2…

Метални керемиди 1100

Метални керемиди 1100

Окомплектовка - специални профили

Окомплектовка - специални…