За нас

Фирма „Ситония“ ЕООД, работи в сферата на промишленото строителство. Основна дейност на фирмата е доставка на термоизолационни панели, всички видове профилирана ламарина, окомплектовки и крепежни елементи за тях.

„Ситония“ ЕООД е официален представител за България на една от най-големите гръцки компании за производство на термоизолационни панели и профилирани ламарини – „Металемборики-ТХ. Макрис“ СА, Лариса, Гърция.

След повече от 20 години на българския пазар, разчитайки на своя професионализъм, качествени продукти и разбирайки нуждите на българските инвеститори и строителни компании, ние, изцяло сме поставили нашите умения и работа в услуга на клиента.

За ваше улеснение, във всички по-големи градове на страната поддържаме и контакти с фирми, изграждащи промишлени и стопански обекти с метални конструкции и термопанели.

При работата си с нас, вие ще можете да разчитате на точност, акуратност, бързи срокове на доставка, богата цветова гама, както при термопанелите, така и при профилираната ламарина.